Ett par månader senare...

Känns det äntligen som att jag kan börja skriva igen. Varken tiden eller orken har räckt till på senaste och det har varit svårt att formulera orden till meningar.

Under tiden som det har varit ett uppehåll har jag köpt en ungponny, en 5-årigt sto efter Top Silvio Hästak. Under tiden som jag har haft henne har vi hunnit debutera lätt B samt kvala till ungponny-SM. Hon har en fantastisk inställning och vill vara felfri. Topolina är en väldigt snäll liten tjej, men hon har egna åsikter precis som ett sto ska ha.

Jag är säker på att ni minns Charlie, han såldes tidigare denna månad eftersom min kropp inte orkar med att ha för många hästar. Hans hoppteknik är väldigt spektakulär, något som min kropp inte längre klarar av till följd av en olycka som skedde i November förra året. Charlie är en jättefin häst, och jag tycker att det är synd att jag fått lov att sälja honom på grund av en så pass tråkig sak som skada hos mig.

Sedan senaste gången har jag och Tassen hunnit med att debutera H100 samt kvala till 2*. Tassen har fått mig mycket tryggare i terrängen, han har även börjat utveckla sin hoppning väldigt mycket. Han är så otroligt rolig att rida, den 22/6 var det ett år sedan jag provred och köpte honom och jag ångrar inte en sekund med honom. Han är verkligen det bästa som har hänt mig, och jag kan inte tacka honom nog för allt han gör för mig.

Ellen är igång igen, och vi har hunnit göra ett fåtal starter under våren. Det är så kul att hon äntligen är igång, det betyder verkligen mycket för mig! Världens bästa Ellen <3 Socker är iväg på försäljning av samma anledning som Charlie såldes, jag är inte trygg nog för att utbilda hästar på terrängen och är väldigt nöjd över att enbart ha 3 hästar att hålla igång.Bild på Topolina, fotograf är Jenny Johansson

Gillar

Kommentarer